Blog background image
Blog background image

Funkcionalni treninzi

Trainings image

Funkcionalna estetika

Ahilej Zvezdara
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 190h

Želiš zdravo, funkcionalno i lepo telo? Imamo pravi trening za tebe, jer smatramo da su sve tri navedene stavke podjednako važne kako bismo se dobro osećali u svojoj koži.

Prilagođen svakom pojedincu, funkcionalni trening sa elementima fitnesa obuhvata osnovne oblike kretanja, gde članovi mogu da nauče pravilno izvođenje pokreta i pravilno disanje. Česta promena pravca (levo-desno, napred-nazad), kao i rotirajući pokreti pomažu telu da funkcioniše kao celina. Tome mnogo pomaže činjenica da se kroz ovakav trening aktivira više mišićnih grupa istovremeno, a kako je zasnovan na kardio treningu služi i za sticanje kondicije, a ima i elemente treninga snage sa ciljem oblikovanja tela i postizanja estetski lepe građe. Uz pomoć ovakvog tipa programa, žene zadržavaju ženstvenost, a muškarci postižu željenu građu.

Trener ovog programa je Velibor Poček, Fitness model, IFBB Men’s physique, CrossFit athlete, Strength and conditioning trainer.

Trainings image

Funkcionalni trening

Ahilej Žarkovo
Raspored: Ponedeljak, sreda, petak u 20:30h

Funkcionalni trening za muškarce i žene koji žele da olakšaju svakodnevne aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, guranje, naskok, saskok. Ovaj trening je intenzivan, radi se na vreme  i prilagodljiv je svakom stepenu spremnosti. Trener ovog programa je Barbara Armbruster, personalni trener i IFBB Bikini Fitness takmičarka.